Eva Staal Leefstijl coach    06-43833353   info@evastaal.nl  
Coaching, leefstijl, voedingsadvies, natuurgeneeskunde, bloedonderzoek   


APK-tje

Jaren geleden kwam ik Eva op het juiste moment in mijn leven tegen. Het leven zat me wat tegen en ik had gevoelens die ik niet kwijt of verklaren kon.

Na de eerste `behandeling` voelde ik mij al bijna een ander mens. Bij haar hoef ik niet te praten en zoeken naar een oorzaak , gewoon zijn, is genoeg. Nog 4x en ik was weer volledig wie ik zijn moest. 

Wat Eva precies doet? Mensen vragen dit weleens: ' ik weet het niet, je voelt het gewoon!"  Zeg ik dan.

Nog steeds kom ik bij Eva, zodra de onrust in mijn lijf komt en ik weet niet van waar, is het tijd voor de APK, even langs Eva en ik kan er weer tegenaan!

Marielle


 Via mijn schoonzusje leerde ik Eva Staal kennen. Ik eet geen vis en deed maar wat met vitamines. Had last van extreem hoge bloeddruk op 51 jarige leeftijd. Perfect BMI maar erfelijk belast. Al met al 7 jr bloeddrukverlagers geslikt.
Twee jr geleden op advies van Eva ,Pure Arctic Oil  en K2 D3 capsules gaan gebruiken. Na 1 jr zei de praktijkbegeleider: wat doe jij? Zo goed was mijn bloeduitslag en mijn bloeddruk. Ik mocht stoppen met medicijnen. Nu ruim 1 jaar van de medicijnen af en bizar goede uitslag van bloedonderzoek en bloeddruk. Verder had ik niks verandert in mijn leven. Bruis van de energie en fit.
Zo blij met dit resultaat!
Bedankt Eva Staal 😘 

Christien 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn