Eva Staal

Gezondheid, Lifestyle

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen

Gebufferde Vitamine C

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem*. Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt echter; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C gehalte. Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel is bij in. Dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat is een goed opneembare en biologisch beschikbare vorm. Daarom is 711 milligram een uitstekende dosering voor een effectieve immuniteit ondersteunende formule*!

Curcuma

Zo werkt een kurkuma extract onder andere als antioxidant en helpt het de lever gezond te houden**. Bovendien heeft het een ondersteunende rol voor de vertering, stimuleert het de eetlust en helpt het gewrichten te onderhouden*. Een veelzijdige wortel die zelfs kan bijdragen tot een goede mentale balans**. Ook het gepatenteerde Bioperine™ dat aan Curcuma C3-2X is toegevoegd heeft een positief effect op de gezondheid**. Een zwarte peper extract ondersteunt bijvoorbeeld de spijsvertering, de gezondheid van de luchtwegen en het zenuwstelsel**. Verder heeft de specerij een rol in de bloedcirculatie, de vertering van gifstoffen en is het een sterke antioxidant**. Een volwaardige toevoeging!

Magnesium malaat

Zoals eerder aangestipt doet magnesium veel goeds in het lichaam en speelt het een sleutelrol bij veel verschillende enzymprocessen. Daarom noemen we magnesium ook wel de gezondheidsduizendpoot. Magnesium speelt een rol bij: Botaanmaak, het behoud van sterke botten*.Het behoud van sterke tanden*.De gemoedstoestand*.Het celdelingsproces*.Het geheugen*.De leerprestatie*.Het concentratievermogen*.De normale eiwitsynthese*.


E-mailen
Bellen
Info