Omega 3 - Eva Staal.nl EMB bloedtest/Gezondheid/ Check up/vitaminen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Omega 3


ESSENTIËLE VETZUREN

Vetzuren zijn essentieel voor het lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Onder andere onze hersenen, spieren, huid en ons hart- en vaatstelsel is hier van afhankelijk. Van alle vetzuren zijn omega-3 en omega-6 de zogenaamde “essentiële” vetzuren, omdat ons lichaam die zelf niet aan kan maken, maar dat het lichaam deze binnen moet krijgen via een dieet of voedingssupplementen. Het regelmatig en voldoende innemen van omega-3 vetzuren is van groot belang voor de ontwikkeling van de hersenen, het immuunsysteem en het reguleren van een normale bloeddruk.

Omega 3 kan ondersteuning bieden bij:
Hart- en vaatziekten, preventie en behandeling hartinfarct, hartritmestoornissen, hartfalen, beroerte, hypertensie, hypertriglyceridemie, atherosclerose, toegenomen tromboseneiging, perifere vasculaire ziekte, ziekte van Raynaud) Metabool syndroom, diabetes type 2 , Psychische stress, ADHD, anorexia nervosa, agressie, angststoornis, depressie, preventie postpartum depressie, autisme, burn out.


Door middel van een bloedtest kunnen wij de omega 3 en omega 6 balans meten.
Bestel de EQ omega 3 via het formulier afspraak maken. De kosten voor een 8 maanden omega 3 inclusief bloedtest en K2 bedragen €285,00
Of per fles €40,00 . Voor vragen kun je dagelijks contact opnemen tussen 10.00 en 18.00.

Ervaringen met de Omega 3
Wij zijn in December 2018 begonnen met de Omega 3 EQ. En het resultaat volgde snel. Wij voelen ons nog energieker dan voorheen.
En dat vinden wij, zeker gezien onze leeftijd heel erg belangrijk. Gezond oud worden staat bij ons hoog in het vaandel.
Echtpaar 65+

In September 2018 ben ik begonnen aan de omega 3 EQ. Ik werk veel in de tuin, sport dagelijks. Kortom ik ben altijd in beweging.
Toch merk ik dat ik mij nog energieker ben gaan voelen nadat ik met de omega 3 EQ ben begonnen. Het is echt aan te raden.
Man 78 Jaar

Door Eva ben ik aan de Omega 3 begonnen. Ik had vaak buikklachten en was emotioneel. Mijn hoofd kon niet altijd helder denken. En
dacht eigenlijk, "laten we het maar proberen". Maar na twee maanden waren mijn buikklachten sterk verminderd en mijn hoofd werd helder
en daardoor was ik minder moe. Kortom een heel fijn gevoel. Ook geef ik de olie aan mijn kinderen. En dat gaat prima. Heerlijk om energie te hebben.
Moeder 40 jaar 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu