Consult mogelijkheden

Wat kan ik voor jouw betekenen?

Jouw helpen

Advies nodig?

Bel: 06-43833353

Mijn praktijk

Ik heb mijn praktijk in oestgeest op de geversstraat. En op deze locatie geef ik mijn behandelingen, eventueel is het ook mogelijk om in noordwijk langs te komen op de goudenregenstraat 2. Dit is alleen niet altijd mogelijk dus mocht u dit voor u beter uitkomen neem vooral even telefonish contact op.

Omega-3 test

Met de Omega-3 test krijgt u een persoonlijk profiel voor vetzuren in het bloed. Naast het weergeven van de verhouding tussen omega-6 en omega-3 en de omega-3-index, krijg je toegang tot een belangrijke wetenschappelijke analyse met informatie over waarden voor 11 essentiële vetzuren in het bloed! Tegelijkertijd krijg je meer informatie over biologische functies en de rol van omega-3, omega-6, omega-9 en andere vetzuren in een medische context.

– Het eenvoudige thuisgebruikapparaat helpt u de test snel uit te voeren in 7 makkelijke stappen
-De testresultaten zijn anoniem en online beschikbaar binnen 20-25 werkdagen.
-De tests worden volgens internationale normen geanalyseerd door het onafhankelijke Vitas AS-laboratorium in het Noorse Oslo.

EMB test

EMB test:: deze bloedtest meet  de basis hematologie het microscopisch bloedonderzoek  en de vitaminen en mineralen. Het is een hele mooie manier om door middel van een vingerprik alle waardes in een keer op papier te hebben en zo direct een plan kunnen maken  met betrekking op voeding, supplementen en leefstijl.

 We meten met deze test:
Reguliere waardes : Trombocyten (bloedplaatjes), Rode bloedcellen (erytrocyten) ,Witte bloedcellen (leukocyten), Hemoglobine (HB) Hematocriet, Mean Corpuscular Volume.
Lever en darmbelasting, hormoonverstoring, parasieten belasting, B12 status, vitaminen en mineralen status en sporenelementen, bacteriële belasting.

Mijn naam is Eva Staal ondertussen ben ik al 12 jaar Natuurgeneeskundige therapeut en focus is me op het ondersteunen van het imuumsysteem d.m.v. voeding en supplementen.

Openings tijden praktijk