Recensies

Lees wat mijn klanten over mij zeggen

Review van Melinda:

Via de dierenarts kreeg ik de tip om eqology omega 3 voor mijn hond te geven voor huid- en gedragsproblemen. Ik geef het hem nu 4 jaar later nog steeds! Elke dag krijg ik complimenten hoe goed en jong mijn hond eruit ziet en zijn vacht straalt! Bij wijze van test ben ik daarna ook de omega gaan gebruiken en mijn huid ging er heel goed uitzien; ik heb echt jaren last gehad van onderhuidse ontstekingen in mijn gezicht en dit is ook helemaal opgelost 🙏🏻

Review van Marielle: APK-tje

Jaren geleden kwam ik Eva op het juiste moment in mijn leven tegen. Het leven zat me wat tegen en ik had gevoelens die ik niet kwijt of verklaren kon. Na de eerste `behandeling` voelde ik mij al bijna een ander mens. Bij haar hoef ik niet te praten en zoeken naar een oorzaak , gewoon zijn, is genoeg. Nog 4x en ik was weer volledig wie ik zijn moest. Wat Eva precies doet? Mensen vragen dit weleens: ‘ ik weet het niet, je voelt het gewoon!” Zeg ik dan. Nog steeds kom ik bij Eva, zodra de onrust in mijn lijf komt en ik weet niet van waar, is het tijd voor de APK, even langs Eva en ik kan er weer tegenaan!

Review van Christien:

Via mijn schoonzusje leerde ik Eva Staal kennen. Ik eet geen vis en deed maar wat met vitamines. Had last van extreem hoge bloeddruk op 51 jarige leeftijd. Perfect BMI maar erfelijk belast. Al met al 7 jaar bloeddrukverlagers geslikt. Twee jaar geleden op advies van Eva , Omega vloeibaar en K2 D3 capsules gaan gebruiken. Na 1 jaar zei de praktijkbegeleider: wat doe jij? Zo goed was mijn bloeduitslag en mijn bloeddruk. Ik mocht stoppen met medicijnen. Nu ruim 1 jaar van de medicijnen af en bizar goede uitslag van bloedonderzoek en bloeddruk. Verder had ik niks verandert in mijn leven. Bruis van de energie en fit. Zo blij met dit resultaat!

Mijn naam is Eva Staal ondertussen ben ik al 12 jaar Natuurgeneeskundige therapeut en focus is me op het ondersteunen van het imuumsysteem d.m.v. voeding en supplementen.

Openings tijden praktijk